Kom hurtigt ind på de europæiske markeder

Virksomheden MepTek kom i februar tilbage fra en uge med møder og besøg i London og Oxford med henblik på at etablere et udenlandsk marked for deres præsentationsværktøj. (læs artikel her).

Og om få uger tager virksomheden Sepcotech til Lübeck for at undersøge virksomhedens muligheder på det tyske marked. Begge virksomheder har til huse i Business Lolland-Falsters Udviklingsmiljø i Nykøbing F., men uanset hvor din virksomhed holder til på Lolland-Falster, så tilbyder vi dig hjælp til lignende eksport-rejser.

Lean Landing
Begge eksportfremstød har fundet sted med hjælp fra eksportprogrammet “Lean Landing”, hvor Business Lolland-Falster har skabt kontakten og bl.a. sikret, at den lokale virksomhed lever op til alle nødvendige betingelser.

Lean Landing netværket består af 26 partnere, bl.a. Business Lolland-Falster, fra hele Nordsøregionen. Partnerne hjælper hinanden med at skaffe deres lokale virksomheder i direkte kontakt med samarbejdspartnere og kunder i andre lande. Det giver mulighed for hurtigt at om deres produkter eller services kan sælges i udlandet.

Skal din virksomhed også udnytte mulighederne, så tag det første skridt og kom til en briefing, når Business Lolland-Falster og Væksthus Sjælland 6. april inviterer til informationsmøde om Lean Landing.

Læs mere og tilmeld her